Thursday, 2 May 2013

pre-exam syndrome


COMPLICATED.

itu aq. percayalah. haha. fb, wasap, insta, viber n ect.. mmg lah baik, tapi buruk pun bleh tahan gak. itu yg nmanya salah guna... okey juz tataw nak syarah apa pasal ni. mood swinging! haha!

tulis pun dah mcm budak x p sekolah. lma dah xrojak cmni kowt.. dedolu bleyh la nak eja cm tah ape2 ni, lani ag nak uwat psai? nnti terkeluaq belang depan org yg ag nak katop sapa ag yg sebenaqnya n jadik plastik tu cmna? huahuahua.

okey bajet nak salahkan "exam fever" lah sgt... sangat~

aq tgok balik tulisan aq msa form 4 , form 5 dolu3, rasa cm budak terencat pnya ayat pown ader~ cmney arrr ejaaan aq~ ngeh3~

pastu ada plak ombak3 belambak instead of titik3.....~~~.....~~~....~~~

hahaha! huhuhu! hehek! hahak! wawawa~ mcm2 larh ejaan yg terencat yg timbul n terkeluaq. sengaja keluaq aq rasa. bukan ter kottt~haha.. bnyk la gelak keluaq ilmu kang..

aq penin la kenapa mcm ada sindrom apa tah melanda aq. aq just rasa mcm kena cursed by sumbody. hurhhh. whateva.

*****************************************

okey tamatlah zaman merapu tu. penat dah. bayangkan betapa aq macam tu dahulu?? lani plak cmna? kira ag ni a "better muslim" lah? huh? inshaAllah.. tapi tu terletak pada Allah dan malaikat-Nya untuk menilai. exam dah tersangat-sangat hampir.. tapi .... aq.... masih.... 

abaikan. ahhh~ aq hilang kata2...

TAMAT